Lokaal genieten is écht genieten

Vlaams en Nederlands Limburg en het Land van Herve staan bekend om de vele lokale lekkernijen. Vanuit uw vakantieverblijf Hoeve De Peer kunt u ze gaan proeven.

Wat dacht u van de appel-en-perenstroop van artisinale stroopmaker en buurman Eugène Wiertz? Of de rinse siroop van Aubel en Luik? De huisgerookte forel en heerlijke bereidingen van forel van forellenkwekerij De Commanderie? Overheerlijke geitenkaas uit Teuven en Aubel? Het biologisch hoeve-ijs van de Jersey-koeien van Gelato Farm in Teuven? Of het smakelijke roomijs van eigen melkkoeien van ’t Bakhuis in Ulvend en ’t Voerboertje? Biologische melk en heerlijke kaas, direct van de koeien van familie Hollands? De befaamde vierkante Hervekaasjes? De bekroonde wijnen uit de Voerstreek van Wijndomeinen Zwaeneberg, Crutzberg en Pietershof? Het abdijbier gebrouwen in Val-Dieu? De bruisende appelciders van Kelders I genne Pley uit Voeren en van Stassen uit Aubel? De beroemde charcuterie van Aubel?

Mmmmmmm…… er is nog zoveel lekkers meer te ontdekken! Wij, Benoît en Sarah, delen onze culinaire passie voor al dit lekkers maar al te graag met u.

"Absoluut een heel mooie ervaring.
We komen zeker terug!"

- Jasper

Impressie

Neem alvast een voorproefje op de Voerstreek

nl_NLNL